Založ si blog

Futbal

Futbal

Byť trénerom je veľká zodpovednosť, dokonca aj pri malých žiačikoch. Ak sa niekto podujme robiť túto dôležitú prácu ako jediný v republike pri reprezentácii vo futbale, berie na seba zodpovednosť nesmierne veľkú. Ale aj on sám musí mať odhodlanie, že t o zvládne! Musí mať zodpovednosť a výdrž. Počítať so všetkými alternatívami, ktoré toto „remeslo“ skrýva. Uvedomiť si, že pracuje(!!!) s ľuďmi rôznych pováh, schopností, odhodlaní… Pokiaľ viem, takéto poverenia sa aj uzatvárajú na určitú dobu, pričom sa kladú na „obe strany“ nejaké podmienky. Len tak si povedať po skončení nevydareného zápasu (ov), že mne stačilo, je nesmierne nezodpovedné – NEZODPOVEDNÉ!!! – a malo by byť aj pod určitou podmienkou. Brať len nemalé platy a ktovie aké benefity a potom si povedať: mne to asi stačí a odísť, je TVRDÝ ÚDER POD PÁS nielen svojim hráčom, ktorí mu verili, ktorí sa naňho spoliehali celé roky.Je to priam trestné!!! A pán tréner v tomto  prípade ten úder pod pása uštedril nielen svojim hráčom, ale celému futbalovému obecenstvu SR. Uvedomuje si to pán extréner????

Nebezpečenstvá na našich cestách

03.10.2018

Skutočne sú jazdy na motorkách veľmi nebezpečné, najmä ak jazdci nepoznajú hranice. A mnohí z nich doplatia na „ZABIJAKOV“ na kraji cesty. Stačí, ak sa prejdete akýmkoľvek dopravným prostriedkom po cestách Levického okresu – napr. zo Šiah smerom na Sazdice, z Dudiniec na Žemberovce a pod. Aby to ale nestačilo, že tam stoja desiatky stromov už dávno [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Syrskyj: Rusi vypália šesťkrát viac munície. V Charkove sme mohli dosiahnuť viac

29.03.2024 14:16, aktualizované: 15:55

Ukrajinské obranné sily pozdĺž celej rozsiahlej frontovej línie podľa neho majú len minimum zbraní a munície.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10, aktualizované: 15:42

Evakuovať museli 50 ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 3030x
Priemerná čítanosť článkov: 1515x

Autor blogu

Kategórie

Archív