Založ si blog

Futbal

Futbal

Byť trénerom je veľká zodpovednosť, dokonca aj pri malých žiačikoch. Ak sa niekto podujme robiť túto dôležitú prácu ako jediný v republike pri reprezentácii vo futbale, berie na seba zodpovednosť nesmierne veľkú. Ale aj on sám musí mať odhodlanie, že t o zvládne! Musí mať zodpovednosť a výdrž. Počítať so všetkými alternatívami, ktoré toto „remeslo“ skrýva. Uvedomiť si, že pracuje(!!!) s ľuďmi rôznych pováh, schopností, odhodlaní… Pokiaľ viem, takéto poverenia sa aj uzatvárajú na určitú dobu, pričom sa kladú na „obe strany“ nejaké podmienky. Len tak si povedať po skončení nevydareného zápasu (ov), že mne stačilo, je nesmierne nezodpovedné – NEZODPOVEDNÉ!!! – a malo by byť aj pod určitou podmienkou. Brať len nemalé platy a ktovie aké benefity a potom si povedať: mne to asi stačí a odísť, je TVRDÝ ÚDER POD PÁS nielen svojim hráčom, ktorí mu verili, ktorí sa naňho spoliehali celé roky.Je to priam trestné!!! A pán tréner v tomto  prípade ten úder pod pása uštedril nielen svojim hráčom, ale celému futbalovému obecenstvu SR. Uvedomuje si to pán extréner????

Nebezpečenstvá na našich cestách

03.10.2018

Skutočne sú jazdy na motorkách veľmi nebezpečné, najmä ak jazdci nepoznajú hranice. A mnohí z nich doplatia na „ZABIJAKOV“ na kraji cesty. Stačí, ak sa prejdete akýmkoľvek dopravným prostriedkom po cestách Levického okresu – napr. zo Šiah smerom na Sazdice, z Dudiniec na Žemberovce a pod. Aby to ale nestačilo, že tam stoja desiatky stromov už dávno [...]

Srbsko

Výbor Rady Európy podporil členstvo Kosova, Srbsko to odsúdilo

28.03.2024 13:10

Srbský šéf diplomacie označil rozhodnutie výboru PZ RE o podpore členstva Kosova za "škandalózne" a "hanebné".

čaputová

Čaputová: Členstvo v klube NATO nám poskytuje ochranu teraz aj do budúcna

28.03.2024 12:58

V piatok uplynie výročie 20. výročia vstupu Slovenska do Aliancie.

izrael, palestína, gaza

Izraelská armáda tvrdí, že v nemocnici v Gaze zabila 200 ozbrojencov Hamasu

28.03.2024 12:44

Pacienti z radov civilistov a zdravotnícky personál bol podľa armády kvôli bojom evakuovaný do iného krídla nemocnice.

olympiada rieka Seina v Parizi

Ukrajinci vyhrali symbolickú bitku o Paríž, ale chcú, aby Rusov potrestali najprísnejšie

28.03.2024 12:30

Kyjev nechce vidieť na letných hrách ani jedného Rusa. Moskva tvrdí, že Medzinárodný olympijský výbor skĺzol do suterénu rasizmu neonacizmu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 3028x
Priemerná čítanosť článkov: 1514x

Autor blogu

Kategórie

Archív